Referencia munkák

Blogcikk példa

Hogyan szervezz egy felejthetetlen nyaralást a kedvesednek?

Sokat gondolkodtál azon, hogyan tudnál kedvesednek egy olyan felejthetetlen nyaralást szervezni, amit még az unokáinak is emlegetni fog? Ebben a cikkben azt a három legfontosabb szempontot soroljuk fel, melyekkel ez garantáltan sikerül.

Az elmúlt évek során rengetegen kerestek meg minket azzal, hogy egy felejthetetlen nyaralással lepnék meg kedvesüket. Mindig nagy öröm számunkra, amikor mi is kiszakadhatunk a napi rutinból, és az összes kreativitásunkat latba vetve segíthetünk megtervezni különleges pihenéseteket.

Egyszer volt nálunk egy pár, ahol a fiú eltökélte, hogy a Vörös-part lesz a legromantikusabb hely a lánykérésre. Gondolta kirakja az egész szöveget kövekből, de azt javasoltuk neki, hogy elég, ha kedvese nevét és egy szívecskét rak ki. Így is lett, a jeles nap estéjén pedig hajóval indultunk megkerülni a szigetet. Mikor odaértünk a Vörös-sziklákhoz, láss csodát, a szerencsés leányzó meglátta a nevét, ekkor kedvese letérdelt, és feltette neki a Nagy Kérdést, melyre csakis igen lehetett a válasz. Igazán megható volt számunkra, kapitányunk is elmorzsolt egy könnycseppet a szeme sarkában pezsgőbontás közben.

A Vörös-sziklás part

Ha Te is egy ilyen felejthetetlen élménnyel lepnéd meg barátnőd/barátod/feleséged/férjed stb., a következő szempontokat mindenképp tartsd szem előtt.

1. Válassz megfelelő időpontot és helyszínt

Ha meghallod a nyaralás szót, elsőként a július és az augusztus jut eszedbe. Érthető, de ezek az időpontok tökéletesen alkalmatlanok egy romantikus kiruccanásra, mivel a tömeg már-már fojtogató minden kedvelt nyaralóhelyen, így nálunk, Vir szigeten is. Érdemes május végére és június első felére, vagy szeptemberre időzíteni a kikapcsolódást.

MIÉRT?

Mert ilyenkor alig vannak a parton és a városokban egyaránt és a tenger kellemes hőfokon nyaldossa a lábad. Ha a nyugalmat és a természet közelségét részesíted előnyben, válaszd a természeti csodákban bővelkedő ékszerdobozt, Vir szigetet. Az érintetlen természet, a csend és a rejtett öblök csodálatos kulisszát adnak egy romantikus kikapcsolódáshoz.

2. Válassz kevés férőhelyes szállást

Svédasztalos reggeli a szálloda több száz vendégével? Egy kis létszámú szálláshelyen ettől nem kell tartanod. Itt akár az ágyban vagy a teraszon reggelizhetsz a kedveseddel, nincsenek időkorlátok, mindent úgy lehet, ahogy Ti akarjátok. A vendéglátók itt mindig barátságosak, és ha egyedi meglepetéssel készülnél kedvesednek, annak megvalósításában is szívesen segítenek Neked.

Itt csak a madárcsicsergést hallod

3. Válassz programot körültekintően

Tény, hogy az emberek nagy melegben a tengerparton hajós programokat választanak, ezért Horvátországban – bárhova is mész – több tucat ajánlatból válogathatsz. Vegyük példának Zadart: egynapos hajókiránduláson 6 (!) órát töltesz utazással, míg elérsz a Mir-tóhoz, majd érkezés után 100-150 utastársaddal harcolsz, hogy a legjobb helyre teríthesd le a pléded, és elsőként csobbanj a tóban. A kedvesed valószínűleg nem erre vágyik, de Te se.
Válassz kis létszámú hajókirándulást, melyen maximum 12 fő vesz részt. Ez olyan, az átlag turista számára ismeretlen partokra, hajóroncsokhoz, vagy tengeri barlangokhoz kalauzol, melyeket legfeljebb a tévében láthattál korábban.

Következő romantikus nyaralásotokat eszerint szervezzétek, és garantáltan felejthetetlen élményben lesz része mindkettőtöknek. Kell egy kis segítség? Bármilyen őrült ötleted van, keress minket bátran, és nyaralásotok alatt megvalósítjuk, hiszen több mint tíz éves tapasztalatunkkal garantáltan felejthetetlenné tesszük pihenéseteket.

Nézd meg kora nyári és szeptemberi szállás ajánlatainkat és csapj le „nászutas” szobánkra, ahonnan a legszebb kilátást élvezheted a teraszról.